понеділок, 18 травня 2020 р.

Увага! Шановні учасники онлайн Олімпіади з англійської мови!

Уже 22 травня на адресу Вашої електронної пошти буде надіслано сертифікати проходження онлайн Олімпіади. Прошу надіслати мені Ваше фото з сертифікатом, щоб розмістити його на відповідній інтерактивній дошці! Пишаємося вами!

#antiantivirussummerchallenge

Хто не любить літо?Літо люблять всі, а особливо його тривалі канікули! Вже через 2 тижні ми завершимо наше навчання і поринемо у цей дивний світ літніх пригод. Тому пропоную веселитись разом уже зараз! Ми з Олександрою Олександрівною пропонуємо вам прийняти участь у нашому #antiantivirussummerchallenge. Добре подумай чим ти плануєш займатися цим літом, придумай кумедну сценку з цією подією. Запиши коротеньке відео (всього декілька секунд) де ти виконуєш цю дію та говориш цей вираз англійською (у разі необхідності допомоги з перекладом фрази звертайся до мене або до Олександри Олександрівни)! Свої відео надсилай мені на електронну пошту valentine18kherson@gmail.com або на мій номер у Вайбер. Приєднуйтесь, друзі!

Дистанційне навчання 2 клас (18-22 травня)

Сделано на Padlet

Інтерактивний онлайн словник для учнів 2 класів з теми "Clothes" ("Одяг")

Під час вивчення іноземної мови незамінним помічником є словник. Сподіваюся,що цей малюнковий словничок із аудіюсупроводом стане тобі у нагоді! Давай разом весело навчатись!

Дистанційне навчання 1 клас(18-22 травня)

Зроблено в Padlet