суботу, 17 жовтня 2020 р.

 

Чому автентичні підручники не навчають читати за складами?


Це пов’язано насамперед із відмінностями правопису української та англійської мов. В українській мові правопис є фонетичним, тобто базується на вимові. Тому вивчивши українській алфавіт, можна відразу почати складати окремі літери і формувати склади, а зі складів – слова. Однак в англійській мові правопис базується не на вимові, а на традиції. Через це у багатьох випадках однакові сполучення літер читаються по-різному (наприклад, сполучення b + a у таких словах, як bat, ball, bake, bar). Це означає, що складання літер у склади призведе до неправильного читання більшості слів.

Методика автентичних підручників відповідає міжнародним стандартам навчання читання англійською мовою і передбачає комбінацію кількох підходів:


вивчення окремих літер алфавіту та звуків, які вони представляють;


вивчення типових комбінацій літер та правил їхнього читання (phonics);


вивчення цілих слів за допомогою «фотографічного» методу (whole-word approach), що допомагає дітям розпізнавати часто вживані слова, які вони ще не можуть прочитати за правилами.







"Дорогі діти!

Англійська мова міцно увійшла до нашого життя. 

Зараз знання англійської мови необхідне кожному, хто хоче домогтись успіху в житті. Але багато хто опускає руки й відкладає її вивчення до кращих часів.

 Вивчення іноземної мови - це ціле мистецтво! Так-так, мистецтво. Хоча вже настає час канікул, та знайдіть час і перейдіть за посиланням (тут всі теми, які ми вивчали), щоб повторити, вдосконалити, вивчити щось нове.  

 Прийшов час учити мову так, як ви цього хочете -  граючись!"

Заходь за посиланням і грай

https://www.gamestolearnenglish.com/